Tel: 0267 318 928
Previous Next Play Pause

Casa de Ajutor Reciproc Olt dăruieşte dumneavoastră şi familiei dumneavoastră bucuria mişcării!

Pe lângă oferirea serviciilor financiare favorabile, C.A.R.Olt astăzi se preocupă şi de sănătatea membrilor săi. Muzica, dansul şi mişcarea este hrană pentru suflet şi corp; totodată contribuie la menţinerea sănătăţii, a condiţiei fizice, a armoniei şi a surâsului nostru.
Aşa face pe placul membrilor săi Casa de Ajutor Reciproc Olt şi dăruieşte Mo – Move atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Activitatea Mo–Move Dance

Mo–Move Dance este un atelier de dans şi mişcare, fondat de Casa de Ajutor Reciproc Olt, care asigură după preferinţe, gratuit pentru membrii săi şi copiii acestora, ore de arta mişcării, fitness, trening pentru condiţie fizică, respectiv de dans.

După preferinţe, se poate alege: hip-hop – street dance, balet clasic şi bazele duetului, dansuri moderne, contemporane, bazele dansului contact, forme comune de mişcare pentru consolidarea raporturilor de partener, treninguri pentru condiţie fizică, formarea musculaturii.
Serviciile noastre cuprind treninguri de mişcare pentru femei şi bărbaţi, respectiv trening mixt de mişcare pentru adulţi, grupuri de dans pentru copii şi elevi, precum şi trening de mişcare pentru pensionari, totodată activităţi pentru mame cu bebeluşi.

Participările la aceste programe se face în baza unui acord prealabil, adică cu înscriere, numărul locurilor fiind limitat. Orele se caracterizează prin flexibilitate de stil şi structură, care pot fi modificate atât de instructor, cât şi de participanţi, în funcţie de situaţie.

Conducătorul Mo–Move Dance este Ardelean Gyöngyvér Mónika, profesor de dans, salariat al C.A.R.OLT-IFN, care are ca scop experimentul bucuriei mişcării pentru copii, elevi şi adulţi. Principiul de bază, în cazul în care se îndeplineşte preocuparea orientată pe participant, este, că fiecare persoană este –cu corp şi suflet-, un membru unic, irepetabil şi demn de respect al comunităţii noastre, cu necesităţi şi pretenţii individuale.

Slogan:

Să-ţi fie viaţa un dans pasional, plină cu bucurie, energie, zâmbet, seducţie, satisfacţie şi bunătate!

Contact la Momo la nr.telefon 0758 682 756, respectiv la sediul C.A.R.Olt din str. Nicolae Iorga bl. 10 /D, în zilele de muncă între orele 9-17.
Pentru promovarea activităţii Mo-Move Dance s-au înregistrat câteva videoclipuri fitness cu salariaţii CAR Olt, care sunt publice pe canalul youtube al CAR Olt cu denumirea Mo-Move Dance CAR OLT-IFN:

 

CAR OLT

Sediul principal al CAR Olt

Municipiul Sfantu Gheorghe, Strada Nicolae Iorga bl.10 sc.D cod postal 520089, Judetul Covasna
Telefon/Fax: 0267 318 928 | e-mail: oltcarsepsi@oltcar.ro

Sucursala Covasna

Orasul Covasna, Strada Unirii nr.15 bl.9 cod poştal 525200, Judetul Covasna
Telefon/Fax: 0267 341 225 | e-mail: covasna@oltcar.ro

Sucursala Baraolt

Orasul Baraolt, Calea trandafirilor nr.9 bl.1 cod poştal 525100, Judetul Covasna
Telefon/Fax: 0267 377 863 | e-mail: baraolt@oltcar.ro

Sucursala Odorheiu Secuiesc

Orasul Odorheiu Secuiesc, Strada Kossuth Lajos nr.4 cod poştal 535600, Judetul Harghita
Telefon/Fax: 0366 566 877 | e-mail: odorhei@oltcar.ro