Tel: 0267 318 928
Previous Next Play Pause

Az OLT Önsegélyző Pénztár a mozgás örömét ajándékozza Önnek és családjának!

Kedvező pénzügyi szolgáltatások mellett mára egészség- és minőségközpontú szemléletmódját is elérhetővé teszi tagjai számára. A zene, mozgás és tánc tápláléka testnek és léleknek; mindazonáltal hozzájárul egészségünk, erőnlétünk, derünk és mosolyunk megtartásához.
Az OLT Önsegélyző Pénztár így kedveskedik tagjainak és működteti a Mo-Move-ot gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A Mo-Move Dance Tevékenysége

A Mo-Move Dance az Olt Önsegélyző Pénztár által létrehott tánc- és mozgásműhely, mely mozgásművészeti, fitness, kondícióedzés, illetve táncórákat biztosít igény szerint, díjmentesen tagjai és azok gyerekei számára. Lehetőség szerint választható: hipp-hopp – street dance, klasszikus balett és duett alapok, kortárs modern táncok, kontakttánc alapok, párkapcsolat erősítő közös mozgásformák, kondícióedzések, izomképzés és alakítás.
Szolgáltatásaink közé tartozik a felnőtt női mozgástréning, férfi mozgástréning, felnőtt vegyes mozgástréning, tánccsoportok gyerekeknek és diákoknak, nyugdíjas mozgástréning illetve babás-mamás foglalkozások.
A foglalkozásokon való részvétel előzetes egyeztetés alapján, feliratkozással történik, ugyanis a helyek száma korlátozott. Az órákat stílusbeli és strukturális rugalmasság jellemzi, amit az oktató és a résztvevők egyaránt, helyzettől függően alakíthatnak.
A Mo-Move Dance vezetője Ardelean Gyöngyvér Mónika, tánctanár, akinek célja a mozgás örömének megtapasztaltatása a gyerekekkel, diákokkal, felnőttekkel. Az alapelv, miszerint a résztvevő-központú foglalkoztatás megvalósul, az, hogy mindenki – testestől, lelkestől – egyszeri, megismételhetetlen, tiszteletreméltó és egyedi tagja közösségünknek, egyéni szükségletekkel és igényekkel.
Mottó: Legyen egy szenvedélyes tánc az életed; tele örömmel, energiával, mosollyal, csábítással, elégedettséggel és jósággal!
Érdeklődni Momónál: 0758 682756, illetve a pénztár Nicolae Iorga 10/D székhelyén lehet naponta 9-17 óra között.
A pénztár alkalmazottaival készült fitness videókkal reklámozzuk a Mo-Move Dance tevékenységét, megtekinthető a pénztár „Mo-Move Dance OLT CAR-IFN” nevű youtube csatornáján:
Tisztelt tapasztalt- és leendő Mo-Move táncosok!
Örömmel értesítek mindenkit, hogy 2017 szeptember 18-ától kezdődik a Mo-Move Táncműhely tevékenysége! Minden kedves táncosomat szeretettel várok vissza, sőt, új táncosoknak is van hely a csoportokban, így a komoly szándékú táncolni vágyókat is nagy örömmel fogadom. A tevékenységek továbbra is kedd és szerdán délutánonként folynak majd, az alábbi órarend szerint. (remélem az új időpontok mindenkinek megfelelnek)
 
Ahogy eddig is, a részvétel teljesen ingyenes az Olt Önsegélyző Pénztár tagjainak és azok gyerekeinek, unokáiknak! Amit adni tudok: mosoly, munka, önismeret, TÁNC, és még sok meglepetés, amit mindenki egyénileg megélhet közöttünk! Amit kérek: odaadás, kitartás, komolyság. 
Felnőttek! Két mozgástréning csoport közül választhatnak! 
Csoportjaink:
1. Női mozgástréning: kifejezetten nők számára kialakított csoport, melyben a mozgáson, táncon, erősítésen és testünk teljesebb megismerésén túl, teret adunk a nőiség megélésének, kifejezésének, a női test és lélek egészségének fenntartásának.
2. Vegyes moszgástréning: férfiak és nők számára egyaránt alkalmas mozgásprogram, kiváló csapatszellemel, humorral és jókedvvel. Életkorhoz nem kötött, egyéni tűrőképességhez és igényekhez alakítható.
3. Tánccsoportok diákoknak: jelenleg négy különböző korosztályban vannak kialakult csoportjaink: óvodás kortól, középiskolás korig egyaránt.
Mindenkit nagy nagy szeretettel, kíváncsisággal és derűvel várok a 2017-2018-as évadunkban. 
Kalandos és eredményes évet kívánok a magam és az Olt Önsegélyző Pénztár nevében!
Iratkozni Momónál: 0758 682756, illetve az Olt Õnsegélyző Pénztárban.
 
 

CAR OLT

Az Olt Önsegélyzõ Pénztár központi székhelye

Sepsiszentgyörgy, Nicolae Iorga u., 10/D, iranyítószám 520089, Kovászna megye
Telefon/Fax: 0267 318 928 | e-mail: oltcarsepsi@oltcar.ro

Kovásznai kirendeltség

Kovászna város, Egyesülés utca 15. szám, 9-es tömbház, irányítószám: 525200, Kovászna megye
Telefon/Fax: 0267 341 225 | e-mail: covasna@oltcar.ro

Baróti kirendeltség

Barót város, Rózsák utca 9. szám, 1-es tömbház, irányítószám 525100, Kovászna megye
Telefon/Fax: 0267 377 863 | e-mail: baraolt@oltcar.ro

Székelyudvarhelyi kirendeltség

Székelyudvarhely város, Kossuth Lajos utca 4. szám, irányítószám: 535600, Hargita megye
Telefon/Fax: 0366 566 877 | e-mail: odorhei@oltcar.ro